АвтоНовости О проекте Цены на топливо Контакты Реклама на сайте Форум
0

Mazda6 і Mazda CX-5 2015 - вже у продажу!


20.03.2015
Mazda6 і Mazda CX-5 2015 - вже у продажу!

Черговим важливим кроком в історії Mazda в Україні став старт продажів Mazda6 і кросовера Mazda CX-5 2015 модельного року. Бестселери компанії отримали ряд важливих змін,обидві моделі придбали ще більш виразний дизайн екстер'єру і повністю перероблений інтер'єр. Крім цього новинки отримали цілий спектр технологій активної безпеки, включаючи адаптивні світлодіодні фари.

Mazda6 2015 модельного року

Варто віддати належне стилістам Mazda, які змогли дуже інтелігентно підійти до питання оновлення дизайну популярного сімейства, в результаті Mazda6 2015 модельного року заграла свіжими фарбами. В першу чергу це стосується абсолютно нових адаптивних світлодіодних фар, які не тільки витончено виглядають, але й володіють унікальними властивостями, що забезпечують високий рівень безпеки. Обидві фари головного світла мають у своєму арсеналі по чотири незалежних світлодіодних блоки, причому кожен здатний працювати в індивідуальному режимі. Наприклад, при виявленні зустрічного авто модуль дальнього світла автоматично відключається, в той час як інші світлодіоди продовжують працювати. Такий алгоритм не тільки перешкоджає засліпленню інших водіїв, але й забезпечує безперервну видимість. Крім того, система здатна самостійно змінювати форму і напрям світлового потоку в залежності від ситуації на дорозі.

У компанії постійно працюють над вдосконаленням електронних систем, що відповідають сучасним вимогам безпеки. Так, Mazda6 2015 модельного року отримала в своє розпорядження систему контролю за сліпими зонами, яка вже доповнила наявну систему стеження за наближенням ззаду автомобілів. Ще один помічник водія не тільки ретельно стежить за дорожньою розміткою, а й вносить коректування в алгоритм роботи рульового колеса, перешкоджаючи випадковому виїзду за межі смуги руху. Удосконалено і систему екстреного гальмування, яка автоматично збільшує тиск в гальмівній системі у разі загрози зіткнення в щільному міському трафіку. Важливою інновацією Mazda6 2015 стала система управління роботою двигуна і трансмісії, яка дозволяє вибирати між економічним і спортивним режимом.

Абсолютно нову панель Mazda6 2015 модельного року прикрасив 7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи MZD Connect. На  монітор передається зображення від камери заднього виду та вся оперативна інформація виводиться безпосередньо у поле зору драйвера на невеликий проекційний дисплей, який розташований  над щитком приладів. Mazda6 2015 перша серед моделей Mazda, яка отримала електронне стоянкове гальмо.Відчуття високої якості підкреслюється тим, що кожна поверхня та елементи доповнюють один одного.

Mazda6 2015 модельного року доступна для українських покупців у двох кузовах - седан і універсал. Седан пропонується в трьох комплектаціях і з двома двигунами на вибір - 2,0-літровим (165 к.с.) і 2,5-літровим (192 к.с.). У парі з обома моторами працює 6-ступінчастий "автомат". Вартість базової версії починається від 653 000 гривень, універсал доступний з 2,0-літровим мотором в комплектації Touring за ціною 810 000 гривень.

Mazda CX-5 2015 модельного року

Саме Mazda CX-5 стала першим серійним автомобілем компанії, виконаним в абсолютно новому дизайнерському стилі «KODO - душа руху». Крім ефектної зовнішності в автомобілі знайшли застосування інноваційні технології SKYACTIV, що включають цілий комплекс інженерних рішень, спрямованих на забезпечення найвищого рівня комфорту і безпеки. Mazda CX-травні 2015 модельного року дивиться на світ новими світлодіодними фарами. Крім того, СХ-5 отримав оновлений дизайн салону з поліпшеною інформаційно розважальною системою MZD Connect, електричним паркувальним гальмом, легкосплавними дисками та іншими дзеркалами заднього виду з повторювачами поворотів, які були розроблені спеціально для новинки.

На зміну колишньому 5,8-дюймовому монітору прийшов новий 7-дюймовий з сенсорним управлінням та істотно поліпшеною функціональністю. Фірмовий інтерфейс «людина-машина» легко знаходить спільну мову зі смартфонами, а мобільний контент дозволяє користуватися онлайн радіо та навігацією.

В Україні Mazda CX-5 2015 модельного року пропонується з бензиновими моторами SKYACTIV-G 2.0 (150 к.с.) і 2.5 (192 к.с.) і дизельним SKYACTIV-D 2.2 (175 к.с.). Двигуни вирізняються видатними технічними характеристиками і високою економічністю. Передньопривідна 2,0-літрова версія оснащена 6-ступінчастою механічною трансмісією SKYACTIV-MT, а 6-швидкісний автомат SKYACTIV-Drive доступний з усіма моторами. Коробка має спортивний режим, який дозволить отримати більш яскраві емоції від водіння.

Покупцям запропоновані різноманітні комплектації, а широкий список опцій дозволить задовольнити потреби найвимогливіших покупців. Вартість Mazda CX-5  2015 модельного року стартує з позначки 650 000 гривень.

Творці нових Mazda6 і Mazda CX-5 2015 модельного року намагалися підкреслити в кожній деталі унікальність і особливий шарм, властивий лише автомобілям преміум-класу.



Перейти в раздел «Автомобили»


Комментарии


Последние новости

Шины 215/55 R17 – идеальное решение для джипов и кроссоверов

12/10/2023
Применение соответствующих шин является гарантом комфортной езды и управляемости автомобиля. Есть возможность без проблем преодолевать разные преграды, а также ездить по бездорожью. Одним из самых акт...

Преимущества дизельного двигателя

31/01/2022
В странах Европы автомобили с дизельным двигателем более популярны, чем с бензиновым. И обусловлено это не только экономией средств на топливо.

Как работает аукцион IAAI

27/01/2022
Аукцион IAAI — это торговая платформа онлайн-формата, которая объединяет покупателей и продавцов транспортных средств из разных стран. Площадка обслуживает клиентов из 170 стран мира, включая Украину.

Особенности и преимущества автокресел Сайбекс

27/12/2021
Никто не станет спорить, что от производителя автомобильного кресла для ребёнка напрямую зависит безопасность и комфорт.

Чем так привлекателен Volkswagen Golf?

30/11/2021
Volkswagen Golf – автомобиль, который на протяжении многих лет занимал ведущие позиции среди рейтинга самых продаваемых машин.

Автомобили Porsche

22/10/2021
В мире брендов существуют легенды. Среди имен, способных произвести впечатление без лишних пояснений, дополнений и оговорок, Porsche занимает лидирующую позицию

Mitsubishi ASX

22/10/2021
Среди автомобилей, которые удачно сочетают надежность, прочность, долгую службу и безусловный комфорт, традиционно называют кроссоверы Mitsubishi.

Причина популярности автомобилей ВАЗ

19/10/2021
Несмотря на то, что многие модели Волжского автомобильного завода не выпускаются уже многие десятилетия, они продолжают пользоваться невероятной популярностью в Украине.

Последние отзывы

Рысь
Киев, улица Оноре де Бальзака, 72/19
20.04.2023, 09:27
Почти везде разводят, но здесь разводят очень сильно. Во всех моих случаях, развод начинался сразу после фразы: «Давайте, мы Вам сделаем диагностику». Буду писать несколько негативных отзывов, т.к., к...
Volvo Trucks Украина
Киев, улица Большая Окружная,
22.02.2023, 16:59
Безвідповідальні,довго роблят
Б-52
Киев, улица Гаевая, 14
20.01.2023, 13:46
СТО сумнівне, майстри не кваліфіковані, якість виконання нижче рівня оцінування, ціни завищені, обіцяних термінів виконання робіт не дотримуються.
Деталер
Киев, Константиновская, 70
14.05.2022, 12:29
Покупала на свой фольксваген пассат шаровые опоры и наконечники! Менеджер все объяснил и порекомендовал !Отношение к клиенту понравилось! Все пришло вовремя!Рекомендую !!!
Деталер
Киев, Константиновская, 70
13.05.2022, 20:52
Покупала в этом магазине передние колодки и амортизаторы на свой фольксваген поло! Хочу поблагодарить менеджера за помощь в подборе запчастей, оптимальный выбор цена -качество,быструю доставку и отли...
Mazda6 і Mazda CX-5 2015 - вже у продажу!.