АвтоНовости О проекте Цены на топливо Контакты Реклама на сайте Форум
0

Оновлені Mazda3 та Mazda6 в Україні


04.11.2016
Оновлені Mazda3 та Mazda6 в Україні

У 2010 році, презентувавши в Парижі концепт Shinari - праобраз Mazda6 наступного покоління, Mazda вдихнула життя у загальну концепцію дизайну – «KODO – душа руху». У 2012 з конвеєра виходить перша серійна модель, що втілила в собі комплекс технологій SKYACTIV. З цього моменту починається нова ера бренду Mazda.

Найвищі оцінки різноманітних тестів з безпеки - Euro NCAP, IIHS (США), JNCAP (Японія), нагороди за дизайн – «Найкращий дизайн в світі» (2016: Mazda MX-5), Car Design Award 2016 у номінації «концепти» (2016: Mazda RX-Vision), Red Dot Design Awards (2015: дизайн продуктів Mazda CX-3, Mazda MX-5, Mazda2), визнання журналістів та власників - «Абсолютний автомобіль 2016 року» (Mazda MX-5), Автомобіль року в Японії та Великій Британії (2015-2016: Mazda MX-5), «Автомобіль року в Україні» (2015: Mazda3). Та це лише частина з нагород, і лише за останні 2 роки!

Здавалося б, на цьому можна і зупинитись – дизайн KODO та технології SKYACTIV вже увійшли в історію. Але це не про Mazda, яка на перше місце завжди ставить свого клієнта та прагне для нього більшого та кращого! Тому з 25 жовтня в Україні з’явилось чергове оновлення моделі – цього разу для Mazda3 та Mazda6.

Оновлені Mazda3 та Mazda6 увібрали цілу низку вдосконалень та результатів багаторічних досліджень, головна мета яких - повага до людини та натхнення, втілене у автомобілях. І, не зважаючи на те, що ці вдосконалення можуть бути непомітні на перший погляд, будьте певні - компанія Mazda постійно працює над покращенням важливих для клієнтів універсальних цінностей: технологій, що забезпечують надійність і безпеку, динамічних характеристик, необхідних автомобілям.

Особливу увагу слід звернути на GVC-систему контролю руху автомобіля. Це – перше втілення нової глобальної концепції SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, головною метою якої є зміцнення почуття єдності автомобіля та водія – Jinba Ittai. Якщо раніше робота двигуна, трансмісії та ходової частини контролювались окремо, то тепер GVC здійснює інтегрований контроль цих трьох елементів. Як результат – здійснюється контроль тяги одночасно у поздовжньому та поперечному напрямку, що, в свою чергу, означає оптимізацію навантажень на кожне з 4х коліс. Або зрозумілою мовою: автомобіль міцно та впевнено «тримається на ногах» за будь-яких умов – на слизькій чи засніженій дорозі, при входженні в поворот або при зміні полоси руху на великій швидкості.

Оновлена Mazda3

Mazda3, подолавши позначку світового виробництва у 3,5 мільйони екземплярів, не збирається зупинятись на досягнутому, та ставить своєю метою залишатися самим стильним, самим технологічнім, самим комфортнім автомобілем  у своєму класі.

Екстер’єр

Цього разу оновлена Mazda3 вражає. Нові фари – відтепер  LED*– більш яскраві та проникливі, протитуманні LED фари – більш вузькі та агресивні,  решітка – більш вишукана та об’ємна, а «стійка» - більш впевнена. Модернізовані для обох кузовів (седана та хетчбека) дверні дзеркала з вигнутими покажчиками поворотів, тоді  як варіант виконання хетчбеку отримав  ще й змінено  дизайн заднього бампера.

Оновлена модель представлена в Україні з дев’ятьма кольорами: один з них принципово новий для Mazda3 – Eternal Blue та новий у палітрі для обох моделей - Machine Gray Premium Metallic. Так само, як і надзвичайно популярний колір Soul Red Metallic -  Machine Grаy Premium Metallic потребує унікального процесу фарбування TAKUMINURI, особливістю якого є тонкий шар з алюмінієвим блиском товщиною всього 2,5 мм.

Інтер’єр

Еволюціонував орієнтований на водія внутрішній простір, отримавши безліч оновлень,  зокрема якісніші панелі та дизайн ручок на дверях, змінена вставка панелі приладів. Кермо отримало новий дизайн та конструкцію, ставши біль ергономічним та зручним.

І особливо зараз, коли температура на вулиці наблизилась до нуля або навіть гірше – дуже приємно покласти руки на кермо із підігрівом , що наразі  є на всіх комплектаціях із коробкою автомат, що  робить оновлену Mazda3 ще комфортнішою та приємнішою!

Комфорт

Оновлена Mazda3 піклується. Проекційний дисплей та шкала панелі приладів були змінені  з метою підвищення якості  відображення показників . Оновлений проекційний  дисплей став кольоровим і більшим за розміром.

Для  всіх комплектації  з 6-ти ступеневим автоматом   з’явилась можливість  вибору режиму  їзди - Sport або Normal , що відтепер дозволяє або відчути справжній Zoom Zoom драйв, або рухатися спокійно та відчувати задоволення від економічної витрати палива двигуном  Skyactiv.

Для комфорту водія при паркуванні у місті, у вузькому просторі та не завжди при гарному освітленні - камера заднього виду та датчики паркування – на всіх комплектаціях із автоматичною коробкою передач.

Безпека

Оновлена Mazda3 захищає. Розширений перелік систем активної безпеки    i-Activsense - відтепер у компактному класі:  

• вдосконалена система інтелектуальної підтримки гальмування у місті (SCBS*). Відтепер вона здатна виявляти і пішоходів, а не тільки транспортні засоби. Функція Advanced SCBS збільшує відстань виявлення і більш широкий кут огляду, а верхня межа, при якій вона працює, збільшилася до 80 км/год;
система попередження про виїзд зі смуги руху (LDWS*) – це ще одна технологія нового покоління, яка контролює положення авто по відношенню до дорожньої розмітки за допомогою камери та, у разі виявлення ненавмисної зміни смуги автомобілем, активує сигнал перетину смуги в динаміку з відповідної сторони, а також виводить на панелі приладів візуальне попередження;
система контролю втоми водія (DAA*) – відстежує стиль керування і, в разі, відхилення від «норми», попереджає водія про необхідність відпочити.

Крім того, модель також  отримала передові технічні рішення, що стосуються значного покращення шумоізоляції, завдяки  використанню шумопоглинаючого матеріалу для дверей, консолі  та області тунелю коробки передач. Оптимізовані ущільнювачі дверей та додаткові матеріали гасіння вібрації між задніми поперечними елементами конструкції значно підвищують комфортабельність салону.

Також з’явились приємні дрібнички на кшталт автоматичного складання бічних дзеркал при блокуванні дверей, ворсові килимки в стандартному пакеті.

На додачу до вже знайомих комбінацій: 1,5-літровий седан з 6-ти ступеневою автоматичною коробкою передач, 1,6-літровий седан з 5-ступеневою механічною КПП,  1,5-літровим та 2-літровий хетчбек з 6-ти ступеневою АКПП, також з’явився і 2-літровий седан з 6-ступеневою АКПП.

*  доступні лише для комплектацій Exclusive

Оновлена Mazda6

«Ми постійно ставимо перед собою нові завдання, вдосконалюючи нашу флагманську модель Mazda6, прагнучи досягти особливого зв'язку між брендом Mazda та нашими клієнтами, створюючи не просто автомобіль, а незамінного супутника та друга для їхнього життя. Я сподіваюся, що ця оновлена ​​модель стане надійним партнером для свого власника,  даруючи радість і роблячи кожен день яскравішим. Для покращення флагману модельного ряду Mazda конструктори додали преміум деталей в інтер'єр, поліпшили та удосконалили  кожну дрібницю» - говорить Хідекі Мацуока, керівник програми розробки Mazda 6.

Наприкінці жовтня 2016, саме тоді, коли за вікном стає прохолодніше та похмуріше і хочеться огорнути себе теплом, на ринку України з’явилась оновлена Mazda6 – затишніша, привітніша та готова до будь-яких змін погоди!

На перший погляд, в моделі мало що змінилось. Вже знайомі, перевірені часом та надійні бензинові двигуни Skyactiv 2,0л і 2,5л та дизельний Skyactiv 2,2л  залишились тими ж самими. Це означає звичну динаміку, ефективність, потужність та економічність. Зовнішність також залишилась винятковою, виразною та впізнаваною.

Але, цього разу ми маємо типово японський підхід – ні в якому разі не зупинятись та прагнути бездоганності, яка не помітна на перший погляд, але яка не стає від цього менш цінною.

Відтепер Mazda6 оснащена підігрівом керма та задніх сидінь (всі комплектації, починаючи з Touring) -  тепер у холодну погоду автомобіль зігріє та подарує ще більше комфорту. А коли надворі занадто сонячно, сонцезахисна шторка з електроприводом* точно стане у нагоді.

Mazda подбала і про безпеку. Найновітніша система контролю розподілу тяги (G-Vectoring Control) відтепер відповідальна за те, щоб Ваш автомобіль не втрачав рівноваги ані при входженні в поворот, ані на слизькій дорозі. А додаткова функція розпізнавання пішоходів* системи безпечного гальмування в місті (SCBS) стане ще одним приємним бонусом. Верхня межа чутливості системи безпечного гальмування на шосе (Smart Brake Support (SBS)) збільшена з 145 км / год до 160 км / год, швидкість автоматичного спрацьовування гальм збільшена з 40 км / год до 50 км / год. Також поліпшено роботу системи  контролю «сліпих зон» (BSM), яка тепер реагує на автомобілі які наближаються на великій швидкості.

Крім того, оновлена Mazda6 стала просто приємнішою: проекційний дисплей став кольоровим, функція пам’яті сидінь тепер запам’ятовує не лише положення сидіння, а й положення проекційного дисплея.

Зовнішні дзеркала автоматично складаються при закритті автомобіля , що суттєво зменшує ризик їх пошкодження випадковими перехожими та автомобілями, зо просуваються поруч...

Оновлена Mazda6 доступна у дев’яти кольорах, з потужними бензиновим та дизельним двигунами, які вже так знайомі українським покупцям: SKYACTIV-G 2.0 і 2.5 та SKYACTIV-D 2.2. Залежно від типу та об’єму двигуна, модель пропонується в комплектаціях: DRIVE, TOURING, STYLE, PREMIUM SR та у дизельному STYLE+, PREMIUM.

*  лише для комплектацій Premium

http://www.mazda.ua



Перейти в раздел «Пресс-релизы»


Комментарии


Последние новости

Шины 215/55 R17 – идеальное решение для джипов и кроссоверов

12/10/2023
Применение соответствующих шин является гарантом комфортной езды и управляемости автомобиля. Есть возможность без проблем преодолевать разные преграды, а также ездить по бездорожью. Одним из самых акт...

Преимущества дизельного двигателя

31/01/2022
В странах Европы автомобили с дизельным двигателем более популярны, чем с бензиновым. И обусловлено это не только экономией средств на топливо.

Как работает аукцион IAAI

27/01/2022
Аукцион IAAI — это торговая платформа онлайн-формата, которая объединяет покупателей и продавцов транспортных средств из разных стран. Площадка обслуживает клиентов из 170 стран мира, включая Украину.

Особенности и преимущества автокресел Сайбекс

27/12/2021
Никто не станет спорить, что от производителя автомобильного кресла для ребёнка напрямую зависит безопасность и комфорт.

Чем так привлекателен Volkswagen Golf?

30/11/2021
Volkswagen Golf – автомобиль, который на протяжении многих лет занимал ведущие позиции среди рейтинга самых продаваемых машин.

Автомобили Porsche

22/10/2021
В мире брендов существуют легенды. Среди имен, способных произвести впечатление без лишних пояснений, дополнений и оговорок, Porsche занимает лидирующую позицию

Mitsubishi ASX

22/10/2021
Среди автомобилей, которые удачно сочетают надежность, прочность, долгую службу и безусловный комфорт, традиционно называют кроссоверы Mitsubishi.

Причина популярности автомобилей ВАЗ

19/10/2021
Несмотря на то, что многие модели Волжского автомобильного завода не выпускаются уже многие десятилетия, они продолжают пользоваться невероятной популярностью в Украине.

Последние отзывы

Рысь
Киев, улица Оноре де Бальзака, 72/19
20.04.2023, 09:27
Почти везде разводят, но здесь разводят очень сильно. Во всех моих случаях, развод начинался сразу после фразы: «Давайте, мы Вам сделаем диагностику». Буду писать несколько негативных отзывов, т.к., к...
Volvo Trucks Украина
Киев, улица Большая Окружная,
22.02.2023, 16:59
Безвідповідальні,довго роблят
Б-52
Киев, улица Гаевая, 14
20.01.2023, 13:46
СТО сумнівне, майстри не кваліфіковані, якість виконання нижче рівня оцінування, ціни завищені, обіцяних термінів виконання робіт не дотримуються.
Деталер
Киев, Константиновская, 70
14.05.2022, 12:29
Покупала на свой фольксваген пассат шаровые опоры и наконечники! Менеджер все объяснил и порекомендовал !Отношение к клиенту понравилось! Все пришло вовремя!Рекомендую !!!
Деталер
Киев, Константиновская, 70
13.05.2022, 20:52
Покупала в этом магазине передние колодки и амортизаторы на свой фольксваген поло! Хочу поблагодарить менеджера за помощь в подборе запчастей, оптимальный выбор цена -качество,быструю доставку и отли...
Оновлені Mazda3 та Mazda6 в Україні.